Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından aranmak

Rüyada biri tarafından aranmak

Rüyada biri tarafından aranmak okul gibi hayratlar yaptırılacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına tabir olunur.

Rüyada biri tarafından aranmak gördüyseniz:

  • Alelacele kararlar almadan veya seçimler yapmadan önce seçeneklerinizi dikkatle değerlendirin.

Rüyada devlet tarafından aranmak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada asker tarafından aranmak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalet eder.

Rüyada polisler tarafından aranmak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada biri tarafından aranmak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına alamet eder.

Rüyada birileri tarafından aranmak işten eve bir hayat yaşayacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada birisi tarafından aranmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından aranmak küs kimselerin barışacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerler tarafından aranmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments