Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birileri tarafından aranmak

Rüyada birileri tarafından aranmak

Rüyada birileri tarafından aranmak yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada birileri tarafından aranmak gördüyseniz:

  • Bir buluşma veya görüşme olumlu sonuçlar doğurabilir ya da sizi yeni bir istikamete yönlendirebilir.

Rüyada birileri tarafından aranmak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet tarafından aranmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret eder.

Rüyada biri tarafından aranmak sevilen bir dostu kaybetmeye, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Rüyada askerler tarafından aranmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet eder.

Rüyada polisler tarafından aranmak sözünde duracağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine alamet eder.

Rüyada birisi tarafından aranmak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından aranmak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına tabir olunur.

Rüyada asker tarafından aranmak parasının her zaman bereketli olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments