Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet tarafından aranmak

Rüyada devlet tarafından aranmak

Rüyada devlet tarafından aranmak zor ve karamsar günler geçireceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine tabir olunur.

Rüyada devlet tarafından aranmak gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak sorun yaratabilir.

Rüyada devlet tarafından aranmak çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada birisi tarafından aranmak kısmetinizin açılacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birileri tarafından aranmak çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili tarafından aranmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, iyilik ve hayır bulacağına, zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker tarafından aranmak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada polisler tarafından aranmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerler tarafından aranmak şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada biri tarafından aranmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments