Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerler tarafından aranmak

Rüyada askerler tarafından aranmak

Rüyada askerler tarafından aranmak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada askerler tarafından aranmak gördüyseniz:

  • Plan, duygu veya düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz.

Rüyada askerler tarafından aranmak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker tarafından aranmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına yorulur.

Rüyada biri tarafından aranmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine işaret eder.

Rüyada birisi tarafından aranmak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, atılan adımların zarar getireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada devlet tarafından aranmak hayırlı bir işe başlayacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına inanılır.

Rüyada polisler tarafından aranmak canını ve malını hiçe sayacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada birileri tarafından aranmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili tarafından aranmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, insanlara iyilik yapmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments