Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgil görmek

Rüyada eski sevgil görmek

Rüyada eski sevgil görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgil gördüyseniz:

  • Denge kurmanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgil görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birine sevgiyle bakmak kederinin dağılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgi duymak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgi göstermek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada sevgi görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili beklemek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski gecekondu görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments