Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgi görmek

Rüyada sevgi görmek

Rüyada sevgi görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına delalet eder.

Rüyada sevgi gördüyseniz:

  • Dikkatle ele almakta fayda var.

Rüyada birine sevgiyle bakmak kişinin şifaya kavuşacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgi görmek isteklerine kulak vereceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalettir.

Rüyada sevgi duymak hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işarettir.

Rüyada sevgi göstermek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgil görmek yaşam refahının düşeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments