Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgi göstermek

Rüyada sevgi göstermek

Rüyada sevgi göstermek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına inanılır.

Rüyada sevgi göstermek gördüyseniz:

  • Zihinsel yapınızın çok aktif olması nedeniyle altından kalkamayacağınız hiçbir sorun gözükmüyor.

Rüyada sevgi göstermek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgi duymak keyfe kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgil görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye delalet etmektedir.

Rüyada sevgi görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulur.

Rüyada birine sevgiyle bakmak üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına yorulur.

Rüyada dişini doktora göstermek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada silah göstermek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada göğsünü göstermek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments