Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili beklemek

Rüyada eski sevgili beklemek

Rüyada eski sevgili beklemek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, işinden çıkarılacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili beklemek gördüyseniz:

  • En ufak bir boşlukta kaleye gol yeme ihtimaliniz var.

Rüyada eski sevgiliden haber beklemek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgili beklemek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi beklemek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliden mesaj beklemek ekmeğine leke süreceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işarettir.

Rüyada sevgilini beklemek sıkıntının, derdin sona ereceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgili beklemek sorunların günden güne daha da artacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi beklemek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments