Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgi duymak

Rüyada sevgi duymak

Rüyada sevgi duymak çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgi duymak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Rüyada sevgi duymak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, işlerinin sarpa saracağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgi göstermek büyük bir ihanete uğranacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sevgi görmek yüzünde güller açacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgil görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, düşmanlarla beraber oturmaya, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işaret eder.

Rüyada birine sevgiyle bakmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ikiz bebeği olacağını duymak özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mehdinin geldiğini duymak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine inanılır.

Rüyada abisini öldüğünü duymak maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments