Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sevgiyle bakmak

Rüyada birine sevgiyle bakmak

Rüyada birine sevgiyle bakmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada birine sevgiyle bakmak gördüyseniz:

  • İşleri kendi yolunuzla halletmek istiyorsanız politik olmanız gerekiyor.

Rüyada birine sevgiyle bakmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalettir.

Rüyada sevgi göstermek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, geri planda kalacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgi duymak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, hayırlı bir yola girileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgil görmek yokluk içine gireceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgi görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağa bakmak maddi açıdan rahata erileceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, bir süre zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada duvara bakmak sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada havadan denize bakmak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments