Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski hoşlandığın kişiyi görmek

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi görmek

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi gördüyseniz:

  • Yardım almanız gereken yerleri belirlerseniz, kendinize ayıracak zamanınız fazlalaşabilir.

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin sevgilisini görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak rahat bir hayata adım atılacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, büyük adımlar atacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle konuşmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments