Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski aşık olduğun kişiyi görmek

Rüyada eski aşık olduğun kişiyi görmek

Rüyada eski aşık olduğun kişiyi görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, rütbesinin yükseleceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski aşık olduğun kişiyi gördüyseniz:

  • Kendinizi aniden gelişen tartışmaların veya gerilim içeren bilgilendirmelerin ya da haberlerin ortasında bulabilirsiniz.

Rüyada eski aşık olduğun kişiyi görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişiye kavuşmak çok güzel bir evlilik yapılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin aşık olduğun kişiyi görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğu kişiyle öpüşmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine delalettir.

Rüyada size aşık olan kişiyi görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada aşık olunan kişiye sarılmak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiden çıkma teklifi almak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments