Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle kaçmak

Rüyada sevdiği kişiyle kaçmak

Rüyada sevdiği kişiyle kaçmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki rahatsızlıklarınızı dile getirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle kaçmak iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiden kaçmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, çıkmaza gireceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyle kaçmak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, helal rızık elde edeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden kaçmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına inanılır.

Rüyada kişilerden kaçmak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki kişiden kaçmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yeni duygular tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiden kaçmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kişiden kaçmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments