Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevdiğin erkeği görmek

Rüyada eski sevdiğin erkeği görmek

Rüyada eski sevdiğin erkeği görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, zorlukların günden güne artacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevdiğin erkeği gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken işleri, söylenerek veya sinirlenerek halledemez, sorunları çözemezsiniz.

Rüyada eski sevdiğin erkeği görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevdiği erkeği görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevdiğini ağlarken görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, harama göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi sevmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevdiğin birini görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin eski eşini görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, kötü günlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada sürekli eski sevdiğini görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments