Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevdiği erkeği görmek

Rüyada eski sevdiği erkeği görmek

Rüyada eski sevdiği erkeği görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çok başarılı işlere girileceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kolay yollardan kazanacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına inanılır.

Rüyada eski sevdiği erkeği gördüyseniz:

  • İş aktiviteniz söz konusu kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Rüyada eski sevdiği erkeği görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevdiğin erkeği görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevdiği insanı görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, işlerini boşvereceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin eski sevgilisiyle görmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, rızkından ve gelirinden olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin eski sevgilisini görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, afiyette ve keyifte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevdiğin kişiyi görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli eski sevdiğini görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments