Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevdiğin birini görmek

Rüyada eski sevdiğin birini görmek

Rüyada eski sevdiğin birini görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevdiğin birini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Rüyada çok sevdiğin eski sevgiliyi görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kendisini korumaya alacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada eski sevdiğine sarılmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, sorunlarının sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek başarıya giden yolların açık olacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin başkasını sevdiğini görmek yenileneceğine ve can bulacağına, işlerin düşeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevdiğini ağlarken görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin eski sevgilisini görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevdiğini camide görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sevmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments