Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin eski eşini görmek

Rüyada sevdiğinin eski eşini görmek

Rüyada sevdiğinin eski eşini görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, idealist davranacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin eski eşini gördüyseniz:

  • Belli sırların saklanması konusu büyük önem taşıyor.

Rüyada sevdiğinin eski eşini görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşle barışmak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, hatalarını fark edeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinin nişanlandığını görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşin evine girmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalettir.

Rüyada eski eşle yeniden evlenmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, şansın önünün kesileceğine yorulur.

Rüyada eski eşle barıştığını görmek kolaylıklara kavuşacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına yorulur.

Rüyada eski eşinin öldüğünü görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, ister istemez başının belaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşle öpüşmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments