Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevdiğini ağlarken görmek

Rüyada eski sevdiğini ağlarken görmek

Rüyada eski sevdiğini ağlarken görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevdiğini ağlarken gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.

Rüyada eski sevdiğini ağlarken görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada eski eşini ağlarken görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ağlayarak görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan eski sevgili görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşını ağlarken görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşi ağlarken görmek geçimin kolaylaşacağına, kötü kişilere yakın olacağına, yaptığı hataları düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini ağlarken görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret eder.

Rüyada ağlayan eski sevgiliyi görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments