Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sandık görmek

Rüyada eski sandık görmek

Rüyada eski sandık görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulur.

Rüyada eski sandık gördüyseniz:

  • Belli konularda farklı kişilerin onayını almanız gerekmesi konusunu gözünüzde büyütebilir veya karakterinize ters düşüyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada eski çeyiz sandığı görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına rivayet eder.

Rüyada eski sandık görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, bir bebek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bir sandık görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına işaret eder.

Rüyada açık sandık görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın sandık görmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada sandık görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandıkla altın bulmak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada tozlu sandık görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments