Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın sandık görmek

Rüyada altın sandık görmek

Rüyada altın sandık görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, mutluluğunun katlanacağına, mal ve para kazanılacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada altın sandık gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakmalısınız.

Rüyada bir sandık altın görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada altın sandığı görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandık dolusu altın görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, yetim sevindireceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın sandık görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandıkta altın görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada altın dolu sandık görmek yenileneceğine ve can bulacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine inanılır.

Rüyada sandığın içinde altın görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sandık dolusu altın görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments