Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir sandık görmek

Rüyada eski bir sandık görmek

Rüyada eski bir sandık görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada eski bir sandık gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ailesi sorun olabilir.

Rüyada eski çeyiz sandığı görmek hayırlı kararlar verileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kederinin dağılacağına işarettir.

Rüyada eski sandık görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işarettir.

Rüyada eski bir sandık görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yeni sandık görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sandığa girmek bir sebeple çok zarar göreceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işarettir.

Rüyada büyük bir sandık görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada sandıkta elma görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, üzüleceğine, yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada seçim sandığı görmek yaşama dört elle sarılacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments