Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık sandık görmek

Rüyada açık sandık görmek

Rüyada açık sandık görmek vefakar bir insan olunacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, hayatını yoluna sokacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada açık sandık gördüyseniz:

  • Duygusal denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada açık sandık görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına inanılır.

Rüyada hazine sandığı görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, ticaretin önünün açılacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı boya sandığı görmek aileden ayrı kalınacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada altın dolu sandık görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada süslü sandık görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına yorulur.

Rüyada ahit sandığını görmek hile ile mal elde etmeye, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık sandık görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının sandığını görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments