Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandık görmek

Rüyada sandık görmek

Rüyada sandık görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, gururlandıracak işler yapacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sandık gördüyseniz:

  • Manipulatif sözlerden veya başkalarını tahrik edebilecek açıklamalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada altın sandığı görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Rüyada hazine sandığı bulmak sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine yorulur.

Rüyada sandıktan çeyiz çıkarmak şöhretli biri olunacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandıkta çeyiz görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada eski bir sandık görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, kısmetlerin artacağına, kötü yola sapmayacağına işarettir.

Rüyada açık sandık görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada gümüş sandık görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir sandık görmek rahat erileceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments