Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tozlu sandık görmek

Rüyada tozlu sandık görmek

Rüyada tozlu sandık görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada tozlu sandık gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan kazançlar elde edebilirsiniz.

Rüyada tozlu sandık görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına yorulur.

Rüyada yeşil sandık görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada sandık içinde para görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada bir sandık altın görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, endişelerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çeyiz sandığı görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına işarettir.

Rüyada sebze sandığı görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş sandık görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada sandık dolusu altın bulmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments