Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski patronu görmek

Rüyada eski patronu görmek

Rüyada eski patronu görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada eski patronu gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda başarıya doğru hızla yol alıyorsunuz.

Rüyada eski patrondan iş teklifi almak maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski patronu görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski patronun eşini görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski patronun görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına yorulur.

Rüyada eski patronla konuşmak bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalettir.

Rüyada eski iş patronunu görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski işyeri patronunu görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski patron görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments