Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski patron görmek

Rüyada eski patron görmek

Rüyada eski patron görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada eski patron gördüyseniz:

  • Sağlığınızı güçlendirecek önlemler almanız gerekiyor.

Rüyada eski patronla kavga etmek rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, ilişkilerin noktalanacağına, rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski işyeri patronunu görmek kudret sahibi olacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalettir.

Rüyada eski patronunuzu görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına yorulur.

Rüyada eski patronu görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski patronla konuşmak vefa göstereceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski patronla tartışmak endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret eder.

Rüyada eski patronla yemek yemek rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işarettir.

Rüyada eski patrondan para almak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments