Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski patronun eşini görmek

Rüyada eski patronun eşini görmek

Rüyada eski patronun eşini görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski patronun eşini gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulayabileceğiniz pek çok alan var.

Rüyada eski patronun eşini görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işarettir.

Rüyada patron eşi görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronu ve eşini görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, kendi işine sahip olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret eder.

Rüyada patron ve eşini görmek insanlara yol göstereceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine işarettir.

Rüyada patronun eşini görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada patronunun eşini görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine işarettir.

Rüyada eşinin patronunu görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada patronunu ve eşini görmek iyi halin geleceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments