Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski iş patronunu görmek

Rüyada eski iş patronunu görmek

Rüyada eski iş patronunu görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, yüzünde güller açacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına rivayet eder.

Rüyada eski iş patronunu gördüyseniz:

  • Kurtulmak istediğiniz iş, sorumluluk, ilişki veya görevler olabilir.

Rüyada eski patrondan iş teklifi almak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski iş patronunu görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski işyeri patronunu görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret eder.

Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu görmek az çalışarak çok gezeceğine, kazançların artacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada işyerinde patronu görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada iş patronunu görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada eski patronu görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski patronundan para almak yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments