Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski işyeri patronunu görmek

Rüyada eski işyeri patronunu görmek

Rüyada eski işyeri patronunu görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yapacağı planların altüst olacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada eski işyeri patronunu gördüyseniz:

  • Yaşlı kişilere yardım etmeniz durumunda farklı şekilde takdir görebilir veya ödüllendirilebilirsiniz.

Rüyada eski patrondan iş teklifi almak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada eski işyeri patronunu görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski iş patronunu görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine işaret eder.

Rüyada işyerinde patronu görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, iyi kısmetleri olacağına inanılır.

Rüyada iş patronunu görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına tabir olunur.

Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu görmek kazancının azalacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski patronundan para almak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski patronla kavga etmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments