Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski patronla konuşmak

Rüyada eski patronla konuşmak

Rüyada eski patronla konuşmak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kıtlığın meydana geleceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada eski patronla konuşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Rüyada eski patronla konuşmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, diplomalarının artacağına delalettir.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada patronunu konuşmak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, talihin yüze güleceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Rüyada patronlarla konuşmak iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, tüm sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada patronuyla telefonda konuşmak Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Rüyada patronla telefonda konuşmak iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada patronla konuşmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine delalet eder.

Rüyada patronuyla konuşmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments