Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski patronun görmek

Rüyada eski patronun görmek

Rüyada eski patronun görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada eski patronun gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda istekliliğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Rüyada eski patronla çalışmak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, sağlığının yerinde kalacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski patrondan para almak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada eski patronla kavga etmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada eski patronun eşini görmek kazanç ve kar getireceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada eski patronla konuşmak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına delalet eder.

Rüyada eski patron görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski iş patronunu görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments