Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski patronla yemek yemek

Rüyada eski patronla yemek yemek

Rüyada eski patronla yemek yemek renk ve eğlence geleceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, bedeninin de iyileşeceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Rüyada eski patronla yemek yemek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz bir kimseyi misafir etmek ya da onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada eski patronla yemek yemek başarılara yeni başarılar katılacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada eski patronla konuşmak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski patronun görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski işyeri patronunu görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski patronun eşini görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski iş patronunu görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada eski patrondan iş teklifi almak kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, mal sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments