Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronla telefonda konuşmak

Rüyada patronla telefonda konuşmak

Rüyada patronla telefonda konuşmak karasızlık yaşayacağına, kötü yola sapmayacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, başının derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada patronla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadınla ilgili ümitleriniz kırılabilir.

Rüyada patronuyla telefonda konuşmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada patronla telefonda konuşmak ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak istediği evde oturacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işarettir.

Rüyada patronla konuşmak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada patronlarla konuşmak parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, zor bir durumda kalacağına işaret eder.

Rüyada patronunu konuşmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hayırlı kararlar verileceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada patronuyla konuşmak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski patronla konuşmak inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, huzurlu, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments