Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski patronla tartışmak

Rüyada eski patronla tartışmak

Rüyada eski patronla tartışmak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, her anlamda feraha kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski patronla tartışmak gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken konularla ilgili çok sayıda fikir, öneri veya teklif söz konusu olsa da, aralarından çok azı gerçekten işe yarar görünüyor.

Rüyada eski patronla tartışmak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, epey bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada patronuyla tartışmak azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , kişinin şansının artacağına rivayet eder.

Rüyada patronla tartışmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, günahlarından tövbe etmeye delalet etmektedir.

Rüyada eski eşle tartışmak işlerinin rast gideceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, kazancının çoğalacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşiyle tartışmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına delalet eder.

Rüyada eski arkadaşla tartışmak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tartışmak verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments