Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronuyla tartışmak

Rüyada patronuyla tartışmak

Rüyada patronuyla tartışmak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada patronuyla tartışmak gördüyseniz:

  • Sezgilerle ilerlemeniz sizin için risk oluşturabilir.

Rüyada patronla tartışmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski patronla tartışmak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına delalettir.

Rüyada patronuyla tartışmak eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşınla tartışmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına delalet eder.

Rüyada bi yakınıyla tartışmak sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşiyle tartışmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, işleri yoluna sokacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yakın biriyle tartışmak rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına alamet eder.

Rüyada geliniyle tartışmak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments