Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşle tartışmak

Rüyada eski eşle tartışmak

Rüyada eski eşle tartışmak her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, son model arabaya sahip olacağına, kısmetinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada eski eşle tartışmak gördüyseniz:

  • İyi fikirlerin karlı girişimlere dönüşebileceği zamanlar.

Rüyada eski eşle tartışmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşiyle tartışmak eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşiyle telefonda tartışmak geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına inanılır.

Rüyada eşiyle tartışmak çok büyük ses getireceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada eski patronla tartışmak toplum içindeki değerinin artacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada eski arkadaşla tartışmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, ruhani önderlik yapacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments