Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi tartışmak

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, hayallerin yarıda kalacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak mutluluğunun daim olacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tartışmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına delalettir.

Rüyada eski sevgili tartışmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, başarılarının katlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşla tartışmak endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski patronla tartışmak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada eski eşiyle tartışmak ferahlık veren sözler duymaya, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalettir.

Rüyada eski eşle tartışmak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments