Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşiyle tartışmak

Rüyada eski eşiyle tartışmak

Rüyada eski eşiyle tartışmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Tutarsız hareketler, karışık mesajlar doğrultusunda kendinizi bazı olaylara bağlamış olabilirsiniz veya ne yapmak istediğinizi anlatmanız gerekebilir.

Rüyada eski eşiyle tartışmak eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada eski eşle tartışmak mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşiyle telefonda tartışmak kendini toparlayamayacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşiyle tartışmak yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet eder.

Rüyada eski arkadaşla tartışmak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgili tartışmak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski patronla tartışmak yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments