Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşla tartışmak

Rüyada eski arkadaşla tartışmak

Rüyada eski arkadaşla tartışmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada eski arkadaşla tartışmak gördüyseniz:

  • Yemek ya da içki konularında da abartılı davranışlarınız olabilir.

Rüyada eski arkadaşla tartışmak inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına inanılır.

Rüyada eski eşiyle tartışmak ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski patronla tartışmak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, iyi zamanlar geçireceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle tartışmak sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşle tartışmak inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili tartışmak kazalardan ve belalardan korunacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments