Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronla tartışmak

Rüyada patronla tartışmak

Rüyada patronla tartışmak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, engellerden kurtulacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, güzel bir evliliğe, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, dertlerin bölüşüleceğine tabir olunur.

Rüyada patronla tartışmak gördüyseniz:

  • Şu an için, elinizdeki düzenleme, plan veya anlaşmalardan en fazla kazanımı elde etmenin yollarını aramanız gerekiyor.

Rüyada eski patronla tartışmak eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, kişinin içinin daralacağına yorulmaktadır.

Rüyada patronuyla tartışmak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronla tartışmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrabayla tartışmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işaret eder.

Rüyada karşılıklı tartışmak herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birisiyle tartışmak içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalet eder.

Rüyada düşmanla tartışmak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş anneyle tartışmak yeni çalışmalar yapılacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments