Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski patronunuzu görmek

Rüyada eski patronunuzu görmek

Rüyada eski patronunuzu görmek sevinçli bir haber alınacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada eski patronunuzu gördüyseniz:

  • Davetlere katılmanız durumunda belli ilişkilerinizi güçlendirmek veya yeni ilişkiler geliştirmek için fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada eski iş patronunu görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski patrondan iş teklifi almak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski patrondan para almak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına delalettir.

Rüyada eski patronundan para almak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalettir.

Rüyada eski patronla yemek yemek rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalettir.

Rüyada eski patronun eşini görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada eski patronla çalışmak ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments