Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski patronla kavga etmek

Rüyada eski patronla kavga etmek

Rüyada eski patronla kavga etmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına delalettir.

Rüyada eski patronla kavga etmek gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı dostlarınıza açmadığınız için kendinizi çaresiz durumda görebilirsiniz.

Rüyada eski patronla kavga etmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, elinin darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada patronla kavga etmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronla kavga ettiğini görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada patronuyla kavga etmek ödeme güçlü çekeceğine, ruhani önderlik yapacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada eski patronun elini öpmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada eski patronunuzu görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına alamet eder.

Rüyada eski patrondan para almak kurulan hayallerin yıkılacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments