Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski nişanlıyla öpüşmek

Rüyada eski nişanlıyla öpüşmek

Rüyada eski nişanlıyla öpüşmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, işlerinin çoğalacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, gelişim içine gireceğine inanılır.

Rüyada eski nişanlıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Daha önceden kestirilemeyen gelişmeler nelerin geride bırakılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlanmak yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin nişanını görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına işaret eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski nişanlının evine girmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, amacına ulaşmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada eski nişanlıyla evlenmek çok büyük başarılar kazanılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını görmek gücünün azalacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlı görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments