Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski nişanlıyla evlenmek

Rüyada eski nişanlıyla evlenmek

Rüyada eski nişanlıyla evlenmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, şaşkın olacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine yorulur.

Rüyada eski nişanlıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Israrcı olmak çok fazla şeyi değiştirmeyeceğinden, uyum sağlamaya ya da sakin kalmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada eski nişanlınla evlendiğini görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski nişanlının evlendiğini görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski nişanlıyla evlenmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına inanılır.

Rüyada nişanlanıp evlenmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada nişanlısının başkasıyla evlendiğini görmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlınla evlendiğini görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine inanılır.

Rüyada nişanlının başkasıyla evlendiğini görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlısını başkasıyla evlendiğini görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, herkesin önünde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments