Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski nişanlının evine girmek

Rüyada eski nişanlının evine girmek

Rüyada eski nişanlının evine girmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, ferahlığa çıkılacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada eski nişanlının evine girmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler arasında çıkan tartışmalara katılmamanızda fayda var.

Rüyada eski nişanlının evine girmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşın evine girmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin evine girmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulur.

Rüyada eski eşin evine girmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski evine girmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalettir.

Rüyada nişanlının evine gitmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, onların güvenini sarsacağına, gergin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinde nişan görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski nişanlınla evlendiğini görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments