Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski muhtar görmek

Rüyada eski muhtar görmek

Rüyada eski muhtar görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ticarete atılacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına tabir olunur.

Rüyada eski muhtar gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı ihtimalinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada eski muhtar görmek kazanılan paranın artacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada köy muhtarını görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına işarettir.

Rüyada birinin muhtar olduğunu görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, sağlığının yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada mahalle muhtarını görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhtar seçilmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada köy muhtarı görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada muhtar görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına inanılır.

Rüyada muhtara gitmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments