Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köy muhtarını görmek

Rüyada köy muhtarını görmek

Rüyada köy muhtarını görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, işlerin başına geçeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, güzel işler yapacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada köy muhtarını gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da fiziksel bazı konuları hafife almanız size zarar verebilir.

Rüyada köy muhtarı görmek sorunların son bulacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada köyün muhtarını görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada köy muhtarını görmek yokluk çekmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine yorulur.

Rüyada eski muhtar görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada muhtar seçilmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet eder.

Rüyada muhtara gitmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine delalettir.

Rüyada mahalle muhtarını görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, bir anda yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin muhtar olduğunu görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments