Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhtar görmek

Rüyada muhtar görmek

Rüyada muhtar görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hüsrana uğrayacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada muhtar gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp, neler yapabileceğinizi göstermek isteyeceksiniz.

Rüyada muhtar seçilmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhtara gitmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mahalle muhtarını görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine yorulur.

Rüyada muhtar görmek aradığı kişiyi bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada eski muhtar görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, yorulacağına rivayet eder.

Rüyada köy muhtarı görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına alamet eder.

Rüyada köyün muhtarını görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada köy muhtarını görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, aileden ayrı kalınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments