Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhtara gitmek

Rüyada muhtara gitmek

Rüyada muhtara gitmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada muhtara gitmek gördüyseniz:

  • Ani bir teklif ilginizi çekebilir.

Rüyada muhtara gitmek rızkın kesilmeyeceğine, düşmanına galip geleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada köy muhtarı görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine delalettir.

Rüyada muhtar görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, araba alınacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet eder.

Rüyada köyün muhtarını görmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, işe başlanacağına alamet eder.

Rüyada birinin muhtar olduğunu görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski muhtar görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, büyük bir sorun oluşacağına rivayet eder.

Rüyada muhtar seçilmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mahalle muhtarını görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments