Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köy muhtarı görmek

Rüyada köy muhtarı görmek

Rüyada köy muhtarı görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, elde bulunan imkânların artacağına, kötü yola sapmayacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada köy muhtarı gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, kanuni konular, vergiler v.b önemli mevzuları hafife almak sorunlara neden olabilir.

Rüyada köy muhtarı görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, resmi bir göreve getirileceğine tabir olunur.

Rüyada köy muhtarını görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada köyün muhtarını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada muhtar seçilmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhtar görmek elinin bolluğa kavuşacağına, yeni işlere girileceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına işaret eder.

Rüyada muhtara gitmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, ters giden durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada eski muhtar görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mahalle muhtarını görmek çok büyük kazançlar getireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments